MGLC
Foto_Tomaz-Kos

Za svoj naslednji dogodek povabite svoje goste na prav posebno mesto v bližini centra Ljubljane – v priljubljeni mestni park Tivoli. Čudovit preplet narave in kulturne dediščine ponuja navdihujoče razmere za organizacijo različnih vrst srečanj, tako za praznovanje osebnih slovesnosti in porok kot za različne poslovne priložnosti.

Naša ponudba zajema dve prizorišči s štirimi prostori, kjer lahko sprejmemo od 10 do 210 oseb v notranjih prostorih oziroma do 600 oseb na zunanjih površinah.

Zavedamo se, da uspešen dogodek ni naključje – na lokaciji imamo dva gostinska ponudnika za pogostitev ter tehnično opremo za najem po dogovoru, na vašo željo pa poskrbimo tudi za dodatne kulturne vsebine. Pari se lahko pri nas civilno poročijo. Sporočite nam svoje želje in skupaj bomo ustvarili izvrsten dogodek.


Prizorišči


Prostori – Grad Tivoli

Površina

170 m²

Kapaciteta

 • Sedišča: 170 oseb
 • Stojišča: 270 oseb

Cena najema

 • 300 € / 4 ure
 • 600 € / 8 ur
 • 900 € / nad 8 ur

Grajsko dvorišče (desna polovica)

V toplejših mesecih lahko na dvorišču Gradu Tivoli organizirate koncert, sprejem, piknik, poroko ali drug poljuben družabni dogodek. Dvorec je umeščen v slikovito zeleno okolje dreves, obiskovalca pa vseskozi spremlja čudovit pogled na mesto. Preostali del grajskega dvorišča, kjer je gostinski lokal, lahko za svoj dogodek uporabljate v dogovoru s kavarno Caffe Bienale.

Vse cene najema so z 22-odstotnim DDV.

V ceno najema je vključeno osnovno čiščenje. Za zahtevnejše razstave dodatno fizično varovanje plača najemnik. Izposoja tehnične opreme je možna z doplačilom.

Površina

70 m²

Kapaciteta

 • Sedišča: 50 oseb
 • Stojišča: 110 oseb

Cena najema

 • 200 € / 4 ure
 • 300 € / 8 ur
 • 500 € / nad 8 ur

Mala dvorana (predavalnica)

Mala dvorana je v pritličju gradu in je z možnostjo fleksibilne postavitve primerna za organizacijo različnih dogodkov, kot so predavanja, predstavitve, novinarske konference, manjše delavnice in praznovanja. Za glasbene dogodke je na voljo pianino.

Vse cene najema so z 22-odstotnim DDV.

V ceno najema je vključeno osnovno čiščenje. Za zahtevnejše razstave dodatno fizično varovanje plača najemnik. Izposoja tehnične opreme je možna z doplačilom.


Prostori – Švicarija

Površina

800 m²

Kapaciteta

 • Sedišča: 350 oseb
 • Stojišča: 600 oseb

Vrt

Na vrhu stopnic, ki povezujejo Grad Tivoli in Švicarijo, se razpre velik prostor, kjer park prehaja v gozd. Na ploščadi pred Švicarijo so geometrijsko urejene grede z rastlinami, klopi in zunanje svetilke. Vrt je prava oaza za organiziranje piknikov, koncertov, porok in drugih prireditev na prostem. V primeru slabega vremena se lahko dogodek, vsaj deloma, odvija v veliki dvorani.

Za najem vrta pred Švicarijo kontaktirajte našega ponudnika gostinskih storitev SuperCatering. Najem se obračuna glede na zahtevnost dogodka in je stvar dogovora med gostincem in najemnikom.

Površina

240 m²

Kapaciteta

 • Sedišča: 150 oseb
 • Stojišča: 210 oseb

Velika dvorana

Nekdanja hotelska dvorana je bila vedno prostor živahnega družabnega življenja. Danes je tukaj Bistro Švicarija, arhitekturno zanimiv prostor z nekaterimi ohranjenimi detajli, ki je tudi priljubljena lokacija za različne prireditve, poroke in korporativne dogodke.

Za najem velike dvorane v Švicariji kontaktirajte našega ponudnika gostinskih storitev SuperCatering. Najem se obračuna glede na zahtevnost dogodka in je stvar dogovora med gostincem in najemnikom.


Oprema

Za doplačilo lahko pri nas najamete osnovno opremo, če je razpoložljiva na vaš izbrani termin. Tehnično pomoč pri dogodku zagotovi Radio Terminal.
Kontakt: Tomaž Pezdirc, tomaz@radioterminal.si.

Kulturne vsebine

Spoznajte bogato zgodovino in zgodbe, ki se skrivajo za mogočnimi zidovi. Če želite poskrbeti za kulturno obarvan odmor med dogodkom ali dodaten program, lahko v sodelovanju z nami načrtujete voden ogled, delavnico ali demonstracijo. Vzemite si nekaj minut za umetnost in poskrbite, da bodo vaši gostje dogodek ohranili v lepem spominu.

 • Voden ogled aktualne razstave v Gradu Tivoli
 • Voden ogled stavbe Švicarije, stalne razstave o njeni zgodovini ter Spominskega ateljeja Stojana Batiča
 • Delavnica ali demonstracija v Grafičnem ateljeju MGLC

Primerno tudi za teambuildinge.

MGLC